NHL
NY Islanders – Florida
Tiistai 04.08. klo 19:00

New York Islanders ja Florida kohtaavat tiistaina prime time -aikaan toisen kerran setviessään jatkoonmenijää Stanley Cup -peleihin. Islanders oli ensimmäisessä ottelussa vahvempi 2-1 ja floridalaisille jäi ottelusta kosolti pohdittavaa – varsinkin, kun huhujen mukaan Panthersin omistaja on uhannut myydä koko seuran, jos tällä kertaa menestystä ei pudotuspeleissä tule.

Ensimmäisessä ottelussa Panthers jäi alussa pahasti telineisiin, eikä saanut kunnollista jalansijaa koko ottelussa. Ottelun alku oli loogista jatkumoa viime viikolla pelatulle huonolle kenraaliharjoitukselle, eikä Aleksander Barkovin junailema kavennusmaali paljoa pelastanut. Puolustus ei myöskään saa kurittomasta suorituksestaan täysin puhtaita papereita. Maalissa epätasaisen kauden pelannut Sergei Bobrovski oli sen sijaan mies paikallaan.

Totuttuun tapaan Islanders puolusti läpi ottelun hyvin ja maalissa Semjon Varlamov hoiteli loput. Tarkasti pelaava ja maalipaikkojensa laatuun satsaava ryhmä on Panthersille hankalan oloinen vastus. Islanders ei ole tulivoimaltaan kaikkein valovoimaisimpia ryhmiä, mutta tämänhetkistä Panthersia vastaan paikkoja näyttäisi tulevan riittävästi. Jos joukkue viihtyy edelleen floridalaisia huonommin jäähyboksissa, kaikki näyttää hyvältä.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa tekee mieli lyödä vetoa Floridaa vastaan. Barkovin ryhmä ei ole vielä vakuuttanut ja tässä ottelussa on jo pakkovoiton makua. Vedot lähtevät vastapalloon: New York Islanders voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,35.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO