Philadelphia Flyers on ollut yksi NHL-kauden isoimmista yllättäjistä. Nyt joukkue on enää yhden voiton päässä seuraavalle pudotuspelikierrokselle etenemisestä, kun ottelusarja Montreal Canadiensia vastaan on 3-1 tilanteessa.

Puolustus- ja maalivahtipeli ovat olleet Flyersin merkittävimmät tekijät menestysreseptissä. Neljässä pelatussa ottelussa joukkue on päästänyt vain kuusi maalia.

Koko NHL:n historiassa vastaavanlainen startti pudotuspelisarjaan on nähty vain kerran. Vuonna 1998 Dallas Stars päästi neljässä ensimmäisessä matsissa St. Louis Bluesia vastaan vain kuusi osumaa.

Tiukka puolustuspeli näkyy myös maalivahti Carter Hartin tilastoissa. 22-vuotiaan kanadalaisen torjuntaprosentti on pudotuspeleissä uskomaton 95,8.

StatsCentre

@StatsCentre
The #Flyers have been defensively stellar (aside from a blip in Game 2) so far in their series vs MTL, covering up for a rather quiet offence- one that's generated the lowest total on this list of low-scoring, but successful 4-game starts to a Best-of-7 #StanleyCup Playoff round