NHL:n jatkopeleissä outo epäkohta – Tuukka Rask kommentoi suoraan: “En välitä tippaakaan siitä”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Boston Bruins on itäisen konferenssin yksi niistä porukoista, joka ylsi neljän parhaan joukkoon ja suoraan sarjan 16 parhaan kastiin. Bruinsin lisäksi kolme muuta pelaavat nyt sarjamuotoisesti konferenssin voitosta ja neljä muuta samalla tavalla lännen parhaimmista sijoista.

Pelitavalla ei ole pudotuspelien kanssa mitään tekemistä, kun kolmekaan tappiota ei aja katastrofiin – vaan konferenssin neljännelle sijalle, ja siis jatkopelien toiseen vaiheeseen.

Bruinsin maalille palanneelle Tuukka Raskille tuntuu olevan yksi hailee, miten Bostonin pelit neljän joukkueen lohkossa sujuvat.

– En välitä tippaakaan siitä, monensia olemme. Kaikki joukkueet pitää kuitenkin voittaa, jos playoffeissa haluaa pärjätä, vahti lataa Bostonin kotisivuilla.

Suomalaisen mukaan joukkueen tulee keskittyä siihen legendaariseen omaan peliin.

– Sitä pitää yrittää parantaa sunnuntaille ja ensi viikolle.

Philadelphiaa vastaan sivussa ollut, mutta Tampa Bay Lightningia vastaan tolppien väliin palannut vahti otti pelissä miehekkäät 32 koppia. Savonlinnalaisen mukaan pelaaminen tuntui hyvältä ja illassa oli havaittavissa urakointia reilusti.

– Mutta iltapuhde tuntui sinänsä normaalilta. Olin liikkuva ja jalat olivat kondiksessa. Olen sillä tavalla tyytyväinen iltaan, että tämä oli minulle ensimmäinen tosipelini kuukausiin.

Bruins on hävinnyt sinänsä merkityksettömässä sijoitussarjassa Flyersille 1-4 ja Tampalle siis 2-3. Joukkue punnitsee vielä Washington Capitalsin Suomen aikaa myöhään sunnuntai-iltana.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!