Washington Capitals matelee syvissä vesissä, kun joukkue otti lauantaina jo toisen tappionsa pudotuspelisarjassa New York Islandersia vastaan.

Capitalsin joukkueesta oli vaikeaa löytää onnistujia 2-5-tappioon päättyneessä ottelussa.

NBC Sportsin asiantuntija Brent Johnson vaatiikin nyt radikaaleja ratkaisuja Capitalsin seuraavaan otteluun. Entinen Capitals-torjuja haluaa, että tähtivahti Braden Holtby korvattaisiin todellisella yllätysnimellä.

– Tiedän miten Capitals voi sekoittaa pakkaa: Vitek Vanacek. Siinä on ratkaisu. Hei, tiedättekö mitä? Se on rohkea ratkaisu. Se on kova ratkaisu. Tehkää jotain rohkeaa – ette voi koskaan tietää. Olen nähnyt tällaisten asioiden tapahtuvan aikaisemminkin pudotuspeleissä, Johnson pauhasi, kun vieressä seissyt asiantuntija Alan May pyöritteli päätään ja hymyili.

24-vuotiaalle Vanacekille ei ole vielä kokemusta NHL-peleistä. Nuori tshekkivahti pelasi tällä kaudella AHL:ssä 31 ottelua torjuntaprosentilla 91,7.