NHL
New York Islanders – Philadelphia Flyers
Sunnuntai 30.08. klo 02:00

NHL on muiden urheilusarjojen tapaan osoittanut, ettei se ole yhteiskunnan muista tapahtumista riippumaton saareke, vaan liiga siirsi otteluita parilta päivältä ottaakseen kantaa amerikkalaisen yhteiskunnan kipupisteisiin. Lauantaina pelien pitäisi taas jatkua, joten nosto otetaan sunnuntain vastaisena yönä pelattavasta New York Islandersin ja Philadelphia Flyersin ottelusta.

Flyers tasoitti ottelusarjan toisessa pelissä ja ottelun ratkaisu oli onnistuneessa 5v5 pelissä. Barry Trotz on tarkka kaveri ja kolmanteen peliin tullaan varmasti näkemään terävämpi Islanders. Toisessa pelissäkin joukkue oli sitkeä ja tuli kolmen maalin takaa rinnalle – Flyers sai ratkaistua ottelun vasta jatkoajalla. Koko ottelusarjan kannalta Philippe Myersin osuma oli Broad Street Bulliesille elintärkeä.

Pääasiat eivät kuitenkaan muuttuneet tähän peliin liikoja – Flyers on edelleen luokaltaan joukkueista hieman parempi, mutta Islanders on kurinalaisempi ja sen puolustuspeli on paremmin hanskassa. Toisessa pelissä Flyers tulitti Semjon Varlamovin hyvissä ajoin vaihtoon, mutta tämä voi tietää tulevia pelejä silmällä pitäen vain hyvää – tätä ennen Varlamov teki kuitenkin Islandersin pudotuspelien ennätyksen maalin puhtaana pitämisessä ja mies tulee varmasti entistä vahvempana takaisin.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimiin ei tässä vaiheessa uskalla ottaa kantaa – sen verran tasaisesta parista puhutaan. Odotan lauantain pelistä hyvin tarkkaa, enkä usko runsasmaalisuuteen. Kevyt vetosuositus tulee underista: Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO