Miten tuuri voi olla näin huono? Vastoinkäymiset eivät jättäneet Jetsiä – ”En sano, että tässä olisi käynyt toisin, jos Mark ja Pate olisivat olleet mukana…”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Winnipeg Jetsin osalta sen kauden viimeiset ottelut jättivät valtavasti jossiteltavaa. Calgary Flames lähetti Jetsin lauluun pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa voitettuaan ottelusarjan 3-1.

Jets kaatui saappaat jalassa, ja viimeiseksi jääneessä neljännessä Flames-pelissä sen kokoonpanosta puuttuivat valtavan tärkeät Patrik Laine, Bryan Little ja Mark Scheifele.

Kippari Blake Wheeler sanoi seuran kotisivuilla, että kauden osalta hanskat olisi voitu lyödä tiskiin jo aikapäiviä sitten.

– Olen ylpeä ja samalla pettynyt. Ei meillä ollut tuuria tipan vertaa. En sano, että tässä olisi käynyt toisin, jos Mark ja Pate olisivat olleet mukana, mutta olisin halunnut pelata niiden kanssa ja nähdä, mitä sitten olisi tapanhtunut.

Jetsille ainakin tapahtui paljon. Joukkueen kausi alkoi 13 kuukautta sitten, ja päättyi 6. elokuuta.

– Minulla ei ole ollut sellaista joukkuetta, joka olisi käynyt vastaavan läpi, päävalmentaja Paul Marice kertoi viitaten pelaajien menettämiseen ja kaikenmaailman loukkaantumisiin.

– Tunne on totaalisen tyhjä.

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!