Paha menetys! Loukkaantumisten riivaamaa NHL-supertähti jättää pudotuspelit kesken

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella St. Louis Bluesin Stanley Cup -voittoon johdattanut venäläistähti Vladimir Tarasenko jättää NHL-kuplan ja palaa St. Louisiin, kertoo seuran päävalmentaja Craig Berube.

28-vuotias laitahyökkääjä pelasi runkosarjassa vain 10 ottelua ennen kauden päätökseksi tämän kohdalta arvioitua olkapääleikkaustaan. Kauden keskeytyminen tiesi kuitenkin sitä, että 7,5 miljoonan dollarin kausipalkkaa nauttiva Tarasenko on esiintynyt Bluesin paidassa sittemmin neljässä jatkopelissä ilman tehopisteitä.

Tarasenko jätti pelaamatta joukkueensa kolmannen ja neljännen pudotuspeliottelun Vancouver Canucksia vastaan. Mies palaa nyt St. Louisiin jatkotutkimuksiin. Näissä selviää se, pystyykö venäläinen jatkamaan kauttaan Bluesin mukana siinä tapauksessa, että hallitseva mestari selviytyisi pudotuspelien toiselle kierrokselle.

St. Louisin ja Vancouverin ottelusarja on tällä hetkellä tilanteessa 2-2.