Lähde: Kasperi Kapasen kauppaamisella olikin syvempi merkitys – Toronto metsästää NHL-supertähteä?

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs leipoi elokuussa melkoisen jättiyllätyksen, kun seura kauppasi suomalaishyökkääjä Kasperi Kapasen Pittsburgh Penguinsin riveihin.

Vaihtokaupassa liikkui Kapasen ohella pelkästään kiekkolupauksia sekä ensimmäisen kierroksen varausvuoro, joten Maple Leafs teki kaupassa suomalaishyökkääjän 3,2 miljoonan dollarin palkan edestä säästöjä palkkakattoonsa.

Sportsnetin toimittaja Luke Fox uskoo, että Kapasen kauppaamisella saattoi olla syvempikin merkitys: St. Louis Bluesin tähtipuolustajan Alex Pietrangelon naaraaminen synnyinseuduilleen Torontoon.

– Ensinnäkin, GM Kyle Dubas – joka tuntee painetta ensimmäisellä kesäkaudellaan – aloitti raivaamaan tilaa palkkakattoon kauppaamalla Kasperi Kapasen. Hän mainitsi jälkeenpäin, että ”tuo osoitti, että meidän pelaajillamme on hyvä vaihtoarvo markkinoilla”. Hän ei poissulkenut kauppaavansa muitakin pelaajia kokoonpanosta, Fox kirjoittaa.

Fox uskoo, että Blues tarjoaa sopimuksensa tähän kauteen päättävälle Pietrangelolle vielä jatkopaperia, joskin se tulee olemaan varmuudella arvoltaan pienempi, joita hän voisi saada vapailla markkinoilla. Fox huomauttaa, että Maple Leafsin täytyy vielä raivata lisää tilaa palkkakattoonsa, jotta Pietrangelon hankinta voisi olla mahdollinen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.