Mestis-joukkue Kiekko-Espoo kasaa hirvittävää nippua alkavalle kaudelle. Uusin värväys on HIFK:n organisaatiosta tuleva maalivahti Roope Taponen, joka torjuu espoolaispoppoossa ensi kauden loppuun asti lainalla.

– Meillä on tällä hetkellä nuori ja erittäin lahjakas maalivahtiduo (Riku) Lindroos – Taponen. Riku ja Roope ovat taitavia maalivahteja ja huikeita joukkuepelaajia. Molemmilla on kovat tavoitteet ja pyrimme tukemaan kaikin tavoin molempien kehitystä kohti heidän unelmia, urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kommentoi maalivahtiduoa seuran kotisivuilla.

Taponen on Mestikseen eittämättä kova luu, sillä hän on kuulunut Suomen nuorten lukuisiin eri ikäkausimaajoukkueisiin. Taponen on pelannut myös alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa keväällä 2019. Hänet valittiin tuolloin Pikkuleijonien kolmen parhaan pelaajan kastiin.

Kiekko-Espoon muita kovia hankintoja ovat esimerkiksi liigataustaiset pakit Erik Autio ja Arto Laatikainen sekä niin ikään Liigastakin tutut hyökkääjät Joonas Kalliola, Timi Lahtinen ja Anton Ollikainen.