Joko uskaltaa puhua Stanley Cupista? Avsilta selkää saaneen NHL-joukkueen luotsi ylisti Mikko Rantasen ketjua – “Uskomaton”

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche on antanut NHL:ssä hurjia myrskyvaroituksia pitkin kesää, ja edellisen kerran se löi järkyttävät näytöt tiskiin Arizona Coyotes -sarjan kahdessa viimeisessä pelissä. Colorado voitti kummatkin 7-1 joukkueen ykkösketjun Gabriel LandeskogNathan MacKinnonMikko Rantanen saalistettua näissä peleissä yhteensä tehot 3+11=14.

– Tuo on hemmetinmoinen joukkue, ja se kenttä on uskomaton, Coyotesin päävalmentaja Rick Tocchet ylisti NHL:n suomenkielisellä sivustolla.

Coloradossa pidetään jalat maassa, vaikka joukkue liitää korkealla – kiitos MacKinnonin johtaman ykköstrion.

– Joukkueemme on löytänyt tasonsa. Meillä on kemiat kohdillaan, ja joukkueessamme on hyvä meininki. Olemme valmiita kohtaamaan kenet tahansa toisella kierroksella, MacKinnon murjaisi.

Viimeistelyn lisäksi Coloradon suurimpia vahvuuksia on ollut ylivoimapelaaminen. Kun prosentit näyttävät järjettömiä lukemia 30,6 ja samalla alivoima on mallia 88,0, ovat palaset kohdallaan. Ensiksi mainittu tilasto on sarjan paras ja jälkimmäinen viidenneksi paras.

– Emme ole vielä voittaneet mitään, mutta veimme tämän sarjan. Olemme nälkäinen ryhmä, jossa jokainen välittää toisesta, kanukki rauhoitteli.

Joukkueen sisäisessä pörssissä kärkipaikkaa miehittää MacKinnon saldolla 4+9=13, Rantanen on ”vasta” kolmas (3+7=10) ja Landeskog viides (0+8=8). Leveyttä riittää, kun top-viiteen mahtuvat myös Nazem Kadri ja Andre Burakovsky.

LUE MYÖS:
Ei hyvää päivää, mitä liekehdintää! Miro Heiskanen kirjoitti nimensä kaksiin historiankirjoihin – nousi legendojen rinnalle


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.