NHL:ssä viime vuosikymmenellä hetkeksi kulttipelaajan maineeseen noussut John Scott ehdottaa Twitter-tilillään melkoista supertreidiä, joka toteutuessaan auttaisi Toronto Maple Leafsiä sekä Montreal Canadiensiä paikkaamaan kokoonpanonsa heikkoja kohtia.

Ex-tappelijan ehdotuksen mukaan Toronto lähettäisi Montrealin suuntaan supertähtisentterinsä John Tavaresin saaden vaihdossa huippupuolustaja Shea Weberin sekä laitahyökkääjä Brendan Gallagherin.

Torontolla riittää tähtiloistoa hyökkäyksen puolella, sen sijaan joukkueen puolustus huutaa pelillistä johtajaa. Montrealin nykyiset ongelmat ovat puolestaan hyökkäyksessä, tarkemmin varsinaisen supertähti-tason hyökkääjän puutteessa.

Weber, 34, iski tämän kauden runkosarjassa 65 peliin tehot 15+21=36. Habs-kipparin 7,8 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kesällä 2026.

Tavaresin, 29, 11 miljoonan dollarin vuosipalkalla varustettu jättidiili umpeutuu puolestaan kesällä 2025. Mies nakutti tämän kauden runkosarjassa pelaamissaan 63 pelissä 60 (26+34) pistettä.

Gallagheristä, 28, Toronto saisi puolestaan takuuvarman maalitykin. Kahdesti urallaan 30 maalin rajan runkosarjassa rikkonut laituri iski tämän kauden 59 peliin tehot 22+21=43. Miehen 3,75 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus on katkolla ensi kesän jälkeen.

Osallistu jääkiekkokeskusteluun suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä ja kerro oma mielipiteesi Scottin ehdotuksesta!