Häviämisessä yksi hyvä puoli – syvällä kyntävän Floridan Aleksander Barkov vaisuna kesäloman alettua: ”Ainoa tie on ylöspäin”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers joutui pettymään NHL:n pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa, kun se lähti kesälomille NY Islandersin käsittelyssä. Pantteripaidat hävisivät ottelusarjan voitoin 1-3.

Uransa toiset pudotuspelit pelannut Aleksander Barkov ei peitellyt pettymystään kesäloman alettua.

– Onhan tämä rankkaa juuri nyt. Emme saaneet sitä tulosta, jonka halusimme. Halusimme mennä pidemmälle ja taistella Stanley Cupista, Barkov lausui esimerkiksi NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan.

Panthers-kippari ei ole päässyt nauttimaan vielä kertaakaan pudotuspelien ottelusarjan voitosta. Pelejä hänelle on kertynyt pudotuspeleissä 10 kappaletta pistein 3+4=7 (-2).

– Tämä teki hyvää meille, koska emme ole olleet pudotuspeleissä vähään aikaan. Tämä oli hyvä kokemus meille. Mutta meidän ei pidä olla tyytyväisiä tähän tulokseen. Me haluamme olla paljon parempia, suomalainen filosofoi.

Pudotuspelikokemus oli muutoinkin mielekäs, vaikka se päättyi nopeasti.

– Nyt tämä on ohi, mutta näissä otteluissa pelaamisessa on ihan eri tunnelmansa. Vaikka yleisöä ei ollutkaan, sen playoff-fiiliksen ja playoff-pelin tunsi. Mitään ei saa helpolla.

Putoamisessa on NHL:n systeemin takia puolensa – joukkue voi saada kenties maailman suurimman kiekkolupaus Alexis Lafrenieren rinkiinsä.

– Ainoa tie on ylöspäin. Saimme näistä pudotuspeleistä hyvää kokemusta, vaikka tulos ei ollutkaan sitä, mitä halusimme. Oli hyvä saada nämä muutama ottelu seurallemme ja joukkueellemme. Kaikki ovat nyt kokeneempia tällaisessa pelissä. Olemme innoissamme tulevaisuudesta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.