”Hänestä ei tule NHL-pelaajaa” – kiekkopomon totaalisen tyrmäyksen aikoinaan saanut NHL:n ykköskierroksen varaus palaa Eurooppaan

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersiin juhannuksena 2016 ykköskierroksella ja numerolla 22 varattu venäläissentteri German Rubtsov palaa rapakon takaa Eurooppaan ja tarkemmin ottaen HK Sotshiin lainalle. Flyers tiedotti asiasta Twitter-tilillään.

Rubtsov on pelannut Philadelphiassa vain neljä peliä pisteittä (-1). Nuo ottelut tulivat hyökkääjän vyölle tällä kaudella.

Farmissa Lehigh Valley Phantomsista pelejä on tilillä kahdelta kaudelta 56 kappaletta pistein 8+15=23 (-1).

Kuten tilastot osoittavat, ei Rubtsov ole ollut lähelläkään sitä, mitä ykköskierroksen varauksen pitäisi olla. Pelaaja luuti kaudella 2016-17 muun muassa KHL:n Vitjaz Podolskissa, ja tuolloin hän sai täystyrmäyksen seurajohdosta.

– Hänestä ei tule NHL-pelaajaa. Hänellä on ainakin kaksi loukkaantumista vuodessa, seuran GM Igor Varitski latasi elokuussa 2018 Championatin mukaan.

Pelaaja lähti Vitjazista kesken tuon kauden 2016-17.

– Kun hänen sopimuksensa päättyy, hän vain istuu katsomossa ja odottaa mahdollisuuttaan. Se on hänen valintansa. Ovemme ovat aina auki hänelle.


PÄIVÄN VIHJE: LOKOMOTIV JAROSLAVL – JOKERIT

Karkaako Lokomotiv vai nouseeko Jokerit rinnalle ottelusarjassa?