NHL:ssä pelataan ensi yönä mielenkiintoinen taisto, kun Colorado Avalanche saa vastaansa Arizona Coyotesin. Saat in kautta otteluun myös jättikertoimen 50,00 Coloradon voitolle.

Jättikerroin on varsin huima, sillä Coloradon voiton kerroin on normaalisti luokkaa 1,89. Kun varsin selvälle ennakkosuosikille annetaan jättikerrroin 50,00, kannattaa se pelata pois. Maksimipanos tähän kohteeseen on 1€, joten pääset tekemään Coloradon voitolla 50€ tilin.

tarjoaa jättikertoimen lisäksi myös todella hyvää ensitalletusbonusta. Kun talletat 20-25 euroa, saat talletuksesi tuplana. Kierrätys on vain 1x eli paljon parempaa bonusta ei voi olla.

Matsi alkaa ke-to-yönä klo 00.30. Nyt sinulla on vielä hyvin aikaa napata tämä jättikerroin ja sen ohessa talletusbonus matkaasi. Seuraa vain alapuolen ohjeita ja jännitä miten pelissä käy!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta. Kun talletat 20-25 euroa, saat ensitalletuksen tuplana.
3. Panosta 1€ Coloradon voiton puolesta. Jos Colorado voittaa, saat 50 euroa bonusrahaa.

Lisätietoa:

Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. Avalanchen voittaessa saat normaalin voittosi lisäksi 50 euroa bonusrahaa. Bonusrahassa on 3x kierrätysvaatimus minimikertoimella 1.50.