NHL
Chicago – Vegas Golden Knights
Sunnuntai 16.08. klo 03:00

Vegas Golden Knightsin ja Chicagon ottelusarja etenee sunnuntain vastaisena yönä kolmanteen peliin. Vegas on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa parempi ja on kairannut molemmista peleistä ansaitut voitot, vaikka jälkimmäisessä pelissä jatkoajalle mentiinkin. Myös tällä kertaa Golden Knights lähtee otteluun suosikkina.

Chicago näytti toisessa ottelussa putoavan kyydistä jo avauserässä, mutta toisen erän sitkistelyllään Blackhawks tuli ottelussa tasoihin ja venytti sen lopulta jatkoajalle. Pelillisesti se soitti kuitenkin toista viulua – Vegas vei peliä ja sillä oli enemmän laadukkaita maalipaikkoja. On mielenkiintoista nähdä, mitä muutoksia Jeremy Colliton tekee lauantaiyöksi, sillä tällaisenaan Blackhawks ei pysy kiinni jatkopaikassa.

Vegas on nimittäin sangen ilkeä vastus. Se tulee laajalla rintamalla päälle, eikä mikään ketju oikein anna vastustajalle rauhaa. Kiekko liikkuu vaivattoman näköisesti ja koneisto jauhaa, kunnes punalamppu palaa. Vegasin kakkoskenttä on ollut Reilly Smithin johdolla erityisen hyvässä vedossa, mutta tuloksentekijöitä on laajalla rintamalla. Uskon joukkueen menevän tämän vuoden Stanley Cupissa pitkälle.

Lyö vetoa ottelusta:

Tähän otteluun lähden suoraviivaisesti vetämään Vegasia. Suoran voiton kerroin ei ole korkea, mutta riittävä se on: vetosuositus on Vegas voittaa (60 min) kertoimella 1,85.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO