© Kuva: Getty Images

Calgary – Dallas: Sarja katkolla Starsille

NHL
Calgary – Dallas
Perjantai 21.08. klo 05:30

Calgaryn ja Dallasin välinen ottelusarja on kuudennessa pelissä katkolla, sillä Dallas on kahdessa viimeisessä ottelussa onnistunut siirtymään ottelusarjassa johtoon. Perjantaiaamuna on paljon pelissä, sillä Calgary on nyt selkä seinää vasten ja Dallas haluaa jatkoon jo tämän ottelun jälkeen saadakseen lepoa ennen seuraavaa kierrosta: katse on siis vankasti tulevassa.

Starsin edellisen ottelun voittoa voi pitää ansaittuna. Se oli kokonaisuudessaan ottelussa niukasti niskan päällä ja ero Flamesiin tuli erityisesti puolustustyöskentelyssä, joka onnistui Dallasilla hyvin – suomalaispuolustajat Miro Heiskanen sekä Esa Lindell kellottivat ottelussa hurjat minuutit. Maalissa Ben Bishopin pelikunto on vielä arvoitus, mutta Anton Hubodin pelasi viime ottelussa vakuuttavasti, eikä homma jää siitä kiinni.

Flamesin puolella jännitetään puolestaan Matthew Tkachuckin pelikuntoa. Mies toisi Flamesin peliin lisää ryminää, mutta myös taitoa. Flames näytti jo yhdessä vaiheessa sarjan yllättäjältä, mutta kahdessa viime pelissä on homma alkanut murentua. Sarjan katkaiseminen ei ole aina helppoa ja siinä on tähän peliin Calgaryn oljenkorsi.

Lyö vetoa ottelusta:

Dallas on ottelussa suosikki ja vetomarkkinat ovat haistelleet ottelun voittajakertoimet aivan oikein. Odotan sarjan potentiaalisesta ratkaisupelistä varovaista ja hidastakin ottelua – eivätkä näiden joukkueiden väliset ottelut eivät lähtökohtaisestikaan ole mitään maalijuhlia. Vetosuositus on vähämaalisuudesta: Ottelussa alle 4,5 maalia (60 min) kertoimella 2,17.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.