© Kuva: Getty Images

Boston – Carolina: Boston yrittää pudotuspelivauhtiin

NHL
Boston – Carolina
Keskiviikko 12.08. klo 18:00

NHL:n tiukka peliohjelma kuplassa tuo yllätyksiä. Viimeöinen Tampa Bayn ja Columbuksen pitkäksi venynyt ottelu tarkoitti sitä, että Bostonin ja Carolinan välinen avausottelu jouduttiin siirtämään keskiviikoksi. Luvassa on siis NHL-kiekkoa jo alkuillasta. Boston yrittää piristyä vaisuista sijoitusotteluistaan, mutta se ei ole helppoa, kun vastassa on tulikuuma Carolina.

Boston ei todellakaan hurmannut sijoituspeleissä, sillä tuloksena oli kolme tappiota ilman selityksiä. Ei Bruce Cassidyn ryhmä luonnollisestikaan näin huono ole – runkosarjassa meno oli täysin erilaista. Play offit ovat kylläkin oma maailmansa ja vaativat ruuvien kiristystä. Täytyy kuitenkin muistaa, että viime kauden konferenssifinaaleissa Bruins jyräsi Hurricanesin vastustamattomasti pihalle. Joka tapauksessa Tuukka Rask saa olla tällä kertaa todellakin tarkkana.

Carolina selvitti esikarsinnan New York Rangersia vastaan puhtaalla pelillä ja etenkin Sebastian Aho oli kahdeksalla tehopisteellään täysin pysäyttämätön. Luonnollisesti Bostonin puolustus on tuntuvasti Rangersia laadukkaampi, vaikkei se sijoituspeleissä loistanutkaan. Hurricanes on pudotuspeleihin selvästi viime kautta valmiimpi ja tällä hetkellä joukkue tihkuu itseluottamusta. Ensimmäisessä ottelussa Carolina tulee varmasti lujaa päälle ja yrittää entisestään horjuttaa Bruinsia.

Lyö vetoa ottelusta:

Bostonilla on materiaalietu, mutta momentum on ehdottomasti Carolinan puolella ja ensimmäisessä matsissa se tulee vielä korostumaan. Kevyt sipaisu lähtee pikkuyllätyksen puolesta ja popparit valmiiksi klo 18: vetosuositus on Carolina voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,75.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.