Aleksi Heponiemi palaa lainasopimuksella Eurooppaan!

© Kuva: Leijonat.fi
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Florida Panthersin palkkalistoille kuuluva hyökkääjä Aleksi Heponiemi siirtyy vuokrasopimuksella Ville Niemisen luotsaaman ruotsalaisen MODO:n riveihin, HockeyAllsvenskanissa Ruotsin kakkostasolla pelaava seura tiedotti nettisivuillaan sunnuntaina.

21-vuotias 2. kierroksen varaus pelasi tällä kaudella AHL:ssä 49 peliä vaisuin tehoin 3+11=14. NHL-pelejä nuorukainen ei saanut loistavan Liiga-kauden jälkeen tililleen ainuttakaan. Heponiemi takoi Kärpissä 50 peliin 46 pistettä kaudella 2018-19.

Hyökkääjän on tarkoitus osallistua Floridan harjoitusleirille uuden NHL-kauden käynnistyessä.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!