TPS-lupaus antoi vahvoja näyttöjä – NHL-unelma saa silti vielä odottaa: ”Soitettiin ja sanottiin, ettei sopimusta tarjota”

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS:ssä kiekkoileva Markus Nurmi pelasi menneellä kaudella uransa parasta kiekkoa.

22-vuotias hyökkääjä esiintyi turkulaisten riveissä 57 ottelussa tehopistein 14+14=28 ja antoi samalla vahvoja näyttöjä Pohjois-Amerikan suuntaan. Samalla Nurmen NHL-varaus Ottawa Senatorsiin oli raukeamassa, eikä sopimustarjousta lopulta tullut.

– Oli se tietysti jonkinasteinen pettymys, kun sieltä soitettiin ja sanottiin, ettei sopimusta tarjota. Toisaalta taas ei, kun tänä korona-aikana ei muutenkaan tiedä miten siellä asiat tulevat lopulta etenemään. Nyt olen vapaa agentti ja saan tehdä sopimuksen minne vain, jos pelit kulkevat tarpeeksi hyvin. Olen kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen tilanteeseeni ja uuteen sopimukseeni Tepsin kanssa, Nurmi kertoi TPS:n haastattelussa.

Nuoren hyökkääjän tammikuussa allekirjoittama jatkosopimus pitää hänet Turussa ainakin kevääseen 2022 asti.