NHL-toimittajan lapsi kadonnut – hermostui tyttärensä paikantaneelle: ”Ei kuulu poliisille”

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Amerikan urheilu- ja kiekkopiireissä oltiin eilen suunniltaan huolesta. TSN:n suosittua urheiluohjelmaa juontava Dan O’Toole (kuvassa oikealla) ilmoitti Instagramissa, että hänen kuukauden ikäinen tyttärensä Oakland on kateissa.

– Rakastan sinua Oakland. En malta odottaa, että voisin pitää sinua sylissäni taas jonain päivänä. Sydämeni on murtunut. Minä olen murtunut. Selvennykseksi, Oakland on hengissä tai niin uskomme. Mutta emme ole varmoja. Minulla on kuukauden vanha lapsi, enkä tiedä, missä hän on, O’Toole kirjoitti Instagramissa.

Ihmiset olivat huolissaan O’Toolesta ja hänen lapsestaan. Toinen toimittaja, Travis Dhanraj päätti auttaa ja rupesi selvittämään asiaa. Lapsi löytyi nopeasti.

– Olen selvittänyt Durhamin poliisin kanssa, että Dan O’Toolen lapsi on paikannettu hänen äitinsä luota ja on turvassa. Lapsen turvallisuuden suhteen ei ole huolta, Dhanraj ilmoitti.

O’Toole ei itse ollut tyytyväinen tapahtumien kulkuun.

– Hei, Travis. Ensinnäkin, tämä asia ei kuulu Durhamin poliisille. Toiseksi, eikö poliisin olisi pitänyt ehkä ensin soittaa minulle, kun lapseni on löydetty? O’Toole kommentoi kadonneen lapsensa löytymistä.

Urheilutoimittajan reaktio herätti runsaasti kummastusta. Useat ihmiset spekuloivat Twitterissä, että O’Toole järjesti tempauksen huoltajuuskiistan takia.

– Päivitys: vauvani Oakland on löydetty ja hänen on sanottu olevan turvassa. Poliisi tiedotti minua kello 00:27. En ole vieläkään nähnyt Oaklandia tai pidellyt häntä. Niille, jotka ovat päättäneet hyökätä kimppuuni, koska olen pelännyt tyttäreni turvallisuuden puolestan, en tiedä, mitä sanoa, O’Toole vastasi syytöksiin.

– Toivon vain, että teidän ei tarvitse katsoa omia lapsianne silmiin ja kertoa heille, että ette tiedä, missä heidän siskonsa on tai milloin he näkevät hänet taas.