NHL-toimittaja: Pittsburgh luopumassa kahdesta luottopelaajastaan – ”Eivät todellisuudessa tarvitse häntä!”

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Pittsburgh Penguinsin pelaajarosterissa saattaa käydä tämän kauden jälkeen iso tuuletus, arvioi The Athleticin NHL-toimittaja Josh Yohe.

Penguinsin ensi kauden joukkueen koostumusta spekuloiva Yohe uskoo ainakin kahden konkaripelaajan vaihtavan maisemaa. Pitkäaikainen luottopuolustaja Justin Schultz sekä siirtotakarajalla seuraan hankittu veteraanihyökkääjä Patrick Marleau ovat päätymässä kauden jälkeen vapaiksi agenteiksi. Schultzin kohdalla seurajohto lienee kyllästynyt pelaajan loukkaantumisalttiuteen.

– On erittäin epätodennäköistä, että Schultz palaisi Penguinsiin. Hän on epäonnistunut pahoin parin viime kauden aikana, minkä lisäksi John Marino on jo ohittanut hänet pakkihierarkiassa. Muutaman päivän päästä 30 vuotta täyttävä Schultz osaa yhä pyörittää ylivoimaa ja on kaiken lisäksi oikealta ampuva pakki, mikä tarkoittaa sitä, että joku tulee maksamaan hänelle. Summa ei kuitenkaan ole läheskään sama, mitä mies olisi saanut vuosi tai pari sitten, Yohe arvioi.

Marleaun kohdalla Yohen arvio on lähes yhtä karu.

– Hänen ikänsä ja palkkakaton jämähtämisen huomioiden on epätodennäköistä, että Marleau jatkaisi Pittsburghissa. Kiva lisä joukkueessa sekä pelaajana että persoonana, mutta Penguins ei todellisuudessa tarvitse häntä, Yohe laukoo.

Muista UFA-pelaajista Yohe uskoo Conor Shearyn jatkosopimukseen, onhan joukkueen suurin tähti Sidney Crosby tykästynyt pelaamiseen tämän sentterinä.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!