NHL-toimittaja: Olli Juolevin NHL-unelma saamassa kovan kolauksen – Canucks tekemässä tylyn ratkaisun!

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden asiantuntija Thomas Drance näkee, että suomalaispuolustaja Olli Juolevilla tulee vaikeuksia mahtua Vancouver Canucksin mukaan NHL:n jatkopeleihin.

Positiivista on kuitenkin se, että 22-vuotias Juolevi on antanut viime aikoina Canucksin harjoitusleirillä näytteitä paremmasta.

– Juolevi esiintyi vahvasti Canucksin sunnuntain harjoituksissa. Jos hän pystyisi vielä kehittämään luisteluaan – niin kuin hän on kehittynytkin viimeisen puolen vuoden aikana – siten hän voi saada vielä NHL-uransa takaisin raiteilleen, Drance avasi.

Juolevin suureksi ongelmaksi on kuitenkin koitumassa Canucksin kova kilpailu puolustuksen vasemmalla puolella.

Drancen mukaan puolustajat Jordie Benn ja Guillaume Brisebois ovat väkevästi Juolevin edellä, kun taistellaan Canucksin puolustuksen vasemman puolen ensimmäisen ja toisen varamiehen paikasta.

– Helppoa NHL-paikan saaminen ei tule olemaan. Canucksin vasen puoli on entistäkin kilpailullisempi, varsinkin nyt, kun huippulupaus Jack Rathbone on kiinnitetty. Juolevin täytyy parantaa reilusti, jotta hän pystyy pitämään paikkansa Canucksin puolustuksen arvoasteikolla, Drance kertoo.

Näillä näkymin Juolevia ei tulla näkemään Canucksin mukana, kun NHL:n jatkopelit starttaavat elokuun alussa.

– Seuraavat 12 kuukautta ovat Juolevin Canucks-uran kannalta todella kriittiset. Hänellä on taidot kohdillaan, mutta odotan Canucksin silti leikkaavan Juolevin pois ennen NHL:n neljättä vaihetta, asiantuntija ynnää.