NHL-tähtimaalivahti palaamassa vanhaan seuraansa? ”Voisi palata hyvin erilaisista lähtökohdista”

© Kuva: Getty Images
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Jopa Vezina-ehdokkaaksi viime kaudella noussut ruotsalainen NHL-maalivahti Robin Lehner on näillä näkymin vaihtamassa jälleen seuraa ensi kaudeksi.

Aiemmin mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsinyt 28-vuotias Lehner nousi viime kaudellla New York Islandersissa koko sarjan kärkivahtien joukkoon, minkä jälkeen mies solmi täksi kaudeksi vuoden sopimuksen Chicago Blackhawksin kanssa. Maalivahti kaupattiin siirtotakarajalla Vegas Golden Knightsiin, josta matka jatkunee kauden päätyttyä UFA-markkinoiden kautta taas kerran uuteen osoitteeseen.

TSN:n NHL-asiantuntija Craig Buttonin mielestä paras vaihtoehto Lehnerin seuraavaksi siirroksi olisi paluu Ottawa Senatorsiin, jossa mies vietti NHL-uransa viisi ensimmäistä kautta.

– Ottawa Senators, sama paikka jossa hän aloitti uransa. Hän voisi palata nyt seuraan hyvin erilaisista lähtökohdista, eikä ainoastaan kaukalon tapahtumien kannalta katsottuna. Kahden viime kauden ajan hän on ollut poikkeuksellinen maalivahti, mutta myös jään ulkopuolella on tapahtunut iso muutos.

– Kun katsot Ottawan nuorta joukkuetta, heillä ei ole organisaatiossaan Lehnerin tasoista maalivahtia. Tämä saattaisi olla toimiva yhteistyö viemään seuraa eteenpäin kohti kärkeä, Button pyörittelee.

Lehner kuittaa tästä kaudesta viiden miljoonan dollarin palkkaa. Palkkakaton pysyessä ennallaan Senators on yksi harvoista joukkueista, jolla olisi varaa maksaa ruotsalaiselle kunnon korvausta ensi kaudesta.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!