NHL:n tämän hetken uudelleenrakentajiin lukeutuva Ottawa Senators on laittamassa useita runkomiehiään ulos joukkueesta ennen ensi kauden alkua, kirjoittaa The Athletic.

Sivusto nostaa artikkelissaan neljä pelaajaa ”varmojen lähtijöiden” listalle. Nimekkäin näistä on seuran pitkäaikainen ykkösvahti Craig Anderson, joka kuittasi tästä kaudesta muhkeaa 4,75 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. 39-vuotias Anderson on tilkinnyt Senatorsin maalinsuuta jo kaudesta 2010-11 alkaen.

– 39-vuotias maalivahti johtaa Senators-vahtien historiantilastoja niin voitetuissa otteluissa (202) kuin pelatuissa peleissäkin (435). Jakoi tällä kaudella vastuun ensin Anders Nilssonin ja sittemmin Marcus Högbergin kanssa. Högberg pelaa ensi kaudella yksisuuntaisella sopimuksella. Nilssonilla käynnistyy puolestaan 2-vuotisen sopimuksen viimeinen kausi 2,6 miljoonan dollarin vuosipalkalla. On odotettavissa, että Senators lähtee ensi kauteen ruotsalaisella maalivahtikaksikolla, The Athletic kirjoittaa.

Varmoiksi lähtijöiksi sivusto listaa myös kolme hyökkääjää, Scott Sabourinin, Matthew Pecan sekä Lukon paidassa työsulkukaudella 2012-13 hurjaa jälkeä tehneen Mikkel Bödkerin, joka siirtyy ensi kaudeksi Sveitsin liigan Luganoon.