Jokereille uusia vastustajia? KHL-pomo kertoo: näistä maista KHL:ään etsitään uusia seuroja

© Kuva: AK Bars
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Viime vuosina joukkuemääräänsä pudottanut KHL haluaa laajentua uusiin maihin.

KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov kertoi Forbesin haastattelussa, että verkot ovat vesillä moneen eri suuntaan. Tällä hetkellä KHL:ssä pelaa joukkueita Venäjän lisäksi Valko-Venäjältä, Latviasta, Kazakstanista, Suomesta ja Kiinasta.

– Euroopan markkinat ovat tietysti mielenkiintoisimmat, mutta Aasian markkinoita ei pidä unohtaa. Olemme työskennelleet tähän suuntaan jo pitkään. Monet maat ovat mielenkiintoisia, kuten Ranska, Ruotsi, Saksa, Iso-Britannia, Korea ja Japani, Morozov kertoi Forbesille.

KHL on pyrkinyt esittelemään sarjaansa monille maille pelaamalla välillä otteluitaan myös muissa maissa, kuten Virossa sekä Sveitsissä.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!