NHL:ssä jo pitkään siirtohuhujen kohteena ollut Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen ei ole viime aikoina peitellyt turhautumistaan joukkueensa menestymättömyyteen.

Sabres-paidassa seitsemän kauden aikana jo 493 runkosarjaottelua ilman ainoatakaan NHL-pudotuspeliä pelannut Ristolainen manaili kohtaloaan hiljattain NHL:n suomenkielisillä nettisivuilla julkaistussa haastattelussa, todeten ettei ole varma onko koskaan ollut joukkueessa, jossa olisi voittava kulttuuri. (lue lisää täältä)

Ainakaan eräs buffalolaisjoukkueen pelaaja ei vaikuta lausunnosta närkästyneen.

Paikallislehti Buffalo Newsin toimittaja Lance Lysowski paljastaa nimittäin Twitter-tilillään pelaajan ylistäneen oma-aloitteisesti Ristolaista ja korostaneen tämän tärkeyttä joukkueelleen.

– Sabres-pelaaja kertoi minulle tänä aamuna ilman yllyttämistä Rasmus Ristolaisen saavan liikaa syytöksiä ja olevan ”hitonmoinen pelaaja”. Hän myös korosti, että on vaikea löytää puolustajaa jolla on Ristolaisen kaltaista osaamista.

Lysowski ei paljastanut kehujan henkilöllisyyttä.

Lance Lysowski

@LLysowski
Had a Sabres player tell me this morning, unprovoked, that Rasmus Ristolainen gets a bad rap and is a "heck of a hockey player."

The player noted it's difficult to find defensemen with Ristolainen's skill set.