Tappara voi edelleen lihavasti: jo kahdeksas peräkkäinen voitollinen tilikausi – takonut vuosina lähes kolme miljoonaa euroa!

© Kuva: Juha Tamminen

Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy on tehnyt jälleen positiivisen tuloksen.

Tamperelaisseuran nettisivulla julkaistun tiedotteen mukaan kahdeksas peräkkäisen voitollinen tilikausi tuotti tulosta 14 000 euroa. Yhtiön liikevaihto pieneni noin 500 000 eurolla ja oli 8,55 miljoonaa euroa.

Tämänkertainen liikevaihdon ja tuloksen lasku edelliskaudesta johtuu seuran mukaan koronaviruksen vuoksi saamatta jääneistä tuloista.

Tappara kertoo tehneensä voitollisten vuosien aikana tulosta yli 2,8 miljoonaa euroa. Seuran taloustilanne vaikuttaa muutenkin vakaalta, sillä sen oma pääoma oli tasan kolme miljoonaa euroa eli käytännössä edellisvuoden tasolla.

– Olen kiitollinen henkilöstölle ja koko yhteisölle siitä, että kauden ennenaikaisesta päättymisestä huolimatta saavutimme jälleen voitollisen tuloksen emmekä joutuneet syömään pääomia. Näin olemme strategiamme mukaisesti pystyneet rakentamaan myös alkavalle kaudelle hyvän ja mielenkiintoisen joukkueen, jolla on mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta, kiittää toimitusjohtaja Mika Aro tiedotteessa.

Tapparan henkilöstönsä kanssa sopima tilapäinen palkanalennus sekä Business Finlandilta saatu tuki kohdistuvat toukokuussa 2020 alkaneelle tilikaudelle, eivätkä ole mukana nyt päättyneen tilikauden luvuissa.