Tämä on nähtävä: Värikäs ottelu yli 30 vuoden takaa – mukana 18-vuotias Teemu Selänne!

© Kuva: Getty Images

Kiekkofaneille on tarjolla nostalgista viihdettä, kun Mestis-seura Imatran Ketterä esittää yhdessä Trailblazers eSportin kanssa tulevana keskiviikkona (10.kesäkuuta) kello 19.00 värikkään, reilun 30 vuoden takaisen klassikko-ottelun, jossa imatralaiset saivat vastaansa tuolloin I-divisioonassa pelanneen Jokerit.

Ketterä kertoo nettisivullaan julkaistussa tiedotteessa, että kaudella 1988-89 pelattu ottelu esitetään modernisti e-urheilusta tutulla formaatilla ja striimataan imatralaisjoukkueen YouTube-kanavalla.

Pelin selostuksesta vastaavat livenä Ketterän Mestis-ottelujen lähetyksistä tuttu Juho Kokko kommentaattorinaan Juha-Pekka Rinkinen.

Helsingistä saapuneen vierasjoukkueen paidassa nähtiin tuolloin vasta 18-vuotias Teemu Selänne, joka herätti tiedotteen mukaan huomiota ottelun jälkeisillä tempauksillaan, joten katsottavaa riittää varmasti loppuun asti.

Edellisenä kesänä (1988) jo NHL:ään varattu Selänne takoi kyseisellä divarikaudella 35 ottelussa hulppeat tehot 36+33=69.

Ottelu on nähtävissä tulevana keskiviikkona Ketterän YouTube-kanavalta täältä.