Tämä olisi hurjaa! Voitaisiinko Rasmus Ristolainen nähdä syksyllä Liigassa? ”Jos asia olisi pelkästään omissa käsissä…”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin ja Rasmus Ristolaisen kausi päättyi jo maaliskuun alkupuolella, kun koronaviruspandemia keskeytti NHL:n runkosarjan, eikä Sabres mahtunut mukaan taalaliigan 24 joukkueen pudotuspeleihin.

Ristolainen on pelannut NHL:ssä syksystä 2013 lähtien ja joka kevät edessä on ollut pitkä kesäloma.

Tällä kertaa lomasta on tulossa vielä tavallistakin pidempi, sillä NHL:n seuraava kausi saattaa kuluvan sesongin ratkaisun viivästymisen vuoksi venyä jopa tammikuuhun 2021.

Tällöin NHL:n 24 joukkueen pudotuspelien ulkopuolelle jääneiden seitsemän ryhmän pelaajille, kuten Ristolaiselle, pelitauosta tulisi jopa kymmenen kuukauden pituinen.

Ristolainen vieraili kasvattajaseuransa TPS:n Hunajacast-podcastissa ja eräs turkulaisseuran fani tiedusteli voitaisiinko jykevä puolustaja nähdä edessä olevan tilanteen vuoksi TPS-paidassa syyskaudella hakemassa pelituntumaa.

– Jos asia olisi pelkästään omissa käsissä ja pystyisin päättämään mitä teen, niin ehdottomasti. Siihen taitaa vaikuttaa kuitenkin aika moni muukin. Olen Buffalon sopimuspelaaja ja teen mitä he sanovat, Ristolainen toteaa.

TPS:n Hunajacast-podcast on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä. Vieraina ovat Ristolaisen lisäksi myös New York Rangersin Kaapo Kakko, sekä Colorado Avalanchen Mikko Rantanen.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.