Syyt NHL-tähti Phil Kesselin siirrolle selvisivät – välirikko valmentajan kanssa lentokoneessa: ”V*tut hänestä”

© Kuva: Getty Images

NHL-tähti Phil Kessel kaupattiin viime kesänä Pittsburgh Penguinsista Arizona Coyotesiin jättisiirrossa. Siirrosta oli ehditty huhuta jo pidemmän aikaa, vaikka Kessel olikin voittanut kaksi mestaruutta Pittsburghissa ja pelannut pisteiden valossa kolme erinomaista kautta.

Nyt siirron taustoista on tihkunut yksityiskohtia julkisuuteen. Yksi syy Kesselin lähdölle oli huonontuneet välit päävalmentaja Mike Sullivanin kanssa.

NHL-toimittaja Josh Yohe haastatteli anonyyminä pysyttelevää Penguins-pelaajaa tilanteesta.

– En usko, että Phil vihasi Sullya. En vain usko, että Phil tykkää valmentajista tai, että hänelle kerrotaan, mitä tehdä. Sully puhutteli häntä kerran yhdellä lentomatkalla siitä, ettei hän pelannut tarpeeksi kahteen suuntaan. Kun Sully meni takaisin omalle paikalleen, Phil katsoi ylös ja sanoi: ”Vitut hänestä”, sisäpiirin lähde paljastaa.

– Me kaikki pidimme Philistä paljon. Pidämme yhä. Ja me kaikki pidämme Sullystä ja kunnioitamme häntä todella paljon. Hän on mahtava valmentaja, mutta heillä oli omat hetkensä.