Rauman Lukko ylsi vahvaan taloudelliseen tulokseen: ”Ennätysten kausi”

© Kuva: Ilari Isotalo

Useat Liiga-seurat ovat raportoineet viime aikoina taloudellisista tuloksistaan. Viimeisimpänä taloustietojaan päivitti Rauman Lukko. Joukkueen tilikausi on kalenterivuosi toisin kuin muilla Liiga-seuroilla, joilla tilikautena on kiekkokausi.

Vuonna 2019 Lukon liikevaihto oli ennätyksellinen 8,985 miljoonaa euroa. Konserniavustus huomioituna liiketulos oli verojen jälkeen 161 000 euroa.

– Olen tulokseen erittäin tyytyväinen. Saavutimme hyvin itsellemme asetetut taloudelliset tavoitteet, toimitusjohtaja Timo Rajala kommentoi.

– Viime kausi oli tietyllä tapaa ennätysten kausi. Rikoimme seuraennätyksiä urheilun ja toimiston puolella. Keräsimme seurahistoriassa eniten runkosarjapisteitä ja runkosarjan lopullinen sijoituksemme oli toinen. Yhteistyökumppaneita meillä oli niin määrällisesti kuin euroissa laskettuna ennätysmäärä.