Rasmus Ristolainen auttamaan kanadalaisseuran puolustusta? Tässä treidissä kumpikin voittaisi

© Kuva: Getty Images

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on ollut keskellä siirtohuhuja poikkeuksellisen pitkään. Hän ei ole ollut tyytyväinen Buffalo Sabresin menestykseen ja on puhunut aiheesta suoraan julkisuudessa.

Buffalolla on kovat menestyspaineet pitkän rypemisen jälkeen, ja joukkuetta on uudistettava. Ristolainen odottaa tätä melkein innokkaana.

– Jos muutoksia tehdään, olen varmaan yksi ensimmäisistä, joka kaupataan. Se on osa tätä bisnestä, ja olen valmis, mitä tahansa tapahtuukin, Ristolainen kommentoi.

Sportsnetin toimittaja Luke Fox nostaa esiin vaihtoehdon, että Ristolainen kaupattaisiin Toronto Maple Leafsiin. Kanadalaisseura kaipaa kipeästi puolustuspään vahvistuksia, kun Tyson Barriekin on jättämässä seuran kesällä. Ristolainen olisi myös rightin puolustaja, joille on Torontossa kova tarve. Toinen vaihtoehto olisi Columbus Blue Jacketsin konkari David Savard.

– Kumpikin kellottaa yli 20 minuuttia peliaikaa ja on elintärkeä joukkueensa alivoimapelille, johon Torontokin kaipaisi vahvistusta, Fox kirjoittaa.

Savard on osa Columbuksen kapteenistoa, ja hän on viihtynyt seurassa pitkään. Hänen nimensä ei ole pyörinyt siirtohuhuissa, joten Ristolainen olisi kaksikosta todennäköisempi hankinta Torontolle huolimatta 5,4 miljoonan dollarin vuosipalkasta.