NHL-toimittaja: KHL-jättiläisen tähti siirtymässä sittenkin NHL:ään – nämä seurat kintereillä

© Kuva: Getty Images

Useat KHL-tähdet tähyävät tänäkin kesänä katseensa NHL:n suuntaan huolimatta tulevan kauden alun todennäköisestä viivästymisestä jopa ensi vuoden puolelle.

Kanadalaisen mediajätti TSN:n NHL-toimittaja Rick Dhaliwal väittää KHL:n jättiseura Moskovan TsSKA:n tähtipakki Nikita Nesterovin olevan sittenkin lähellä siirtoa NHL:ään. Aiemmin miehen uskottiin neuvotelevan pitkästä jatkosopimuksesta moskovalaisseuran kanssa.

– Kuulemani mukaan Nesterov jättää TsSKA:n. Hänet on liitetty Los Angeles Kingsiin, Dhaliwal väittää.

Kings ei suinkaan ole ainoa pelaajan kintereillä viime kuukausien aikana ollut NHL-seura. Hiljattain seurapomon pestin KHL:stä saanut entinen itäliigan arvostettu skuuppitoimittaja Igor Eronko kertoi jo viime talvena Toronto Maple Leafsin iskeneen silmänsä 27-vuotiaaseen KHL-tähteen.

Nesterov pelasi Pohjois-Amerikassa jo vuosina 2013-2017, jolloin miehen tilille kertyi Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin paidassa kaikkiaan 132 NHL-peliä tehoin 9+24=33.

Nesterov on kuulunut viimeisen kolmen kauden ajan KHL:n tähtipuolustajiin sekä Venäjän maajoukkueen runkomiehiin. Puolustaja iski päättyneellä KHL-kaudella pelaamissaan 53 pelissä tehot 23 (7+16) tehopistettä.