NHL-seura teki tärkeitä kiinnityksiä – superlupaava maalitykki solmi tulokassopimuksen

© Kuva: Getty Images

Los Angele Kings on solminut sopimukset kahden nuoren kärkivarauksensa kanssa.

Kalifornialaisseuran riveihin 3-vuotisen tulokassopimuksen solmivat viime kesän varaustilaisuuden 2. kierroksen 33. vuorolla varattu laitahyökkääjä Arthur Kaliyev sekä 4. kierroksen 95. vuorolla napattu puolustaja Jordan Spence.

Varsinkin 188-senttisestä Kaliyevistä odotetaan Kingsille tulevaisuudessa kärkikenttien pistelinkoa. 18-vuotias jenkkilaituri iski OHL-seura Hamilton Bulldogsin riveissä tällä kaudella pelaamissaan 57 pelissä hurjat tehot 44+54=98. Mies kuului myös USA:n alle 20-vuotiaiden MM-kisamiehistön parhaimmistoon takomalla viiteen pellin tehot 4+2=6.

19-vuotias Spence pelasi päättyneellä kaudella Quebecin junnuliigassa 60 peliä kovin tehoin 9+43=52. Huippunopeasta, vain 179-senttisestä puolustajasta odotetaan Kingsille jollain aikavälillä kiekollisen pelin liideriä jopa kärkiketjuihin asti.