NHL-legenda Joe Thornton vaihtaa seuraa ensi kaudeksi? ”Ei ole vaikeaa kuvitella”

© Kuva: Getty Images

Sameetikätinen sentterilegenda Joe Thornton on jo 41 vuoden iässä. Hän on kuitenkin kommentoinut jatkavansa NHL-uraansa, jos käyttöä vain löytyy.

Thorntonin huhuttiin vaihtavan seuraa jo NHL:n siirtotakarajalla. Dallas Stars oli vahvasti sentterin perässä, mutta joukkue ei ollut tarpeeksi vahva, jotta konkari olisi hyväksynyt siirron.

Iso kysymys on, että jos Thornton jatkaa uraansa, jatkuuko se San Jose Sharksissa. Thornton on pelannut hai-paidassa kaudesta 2005-06 lähtien. Asiaa pohti artikkelissaan The Athleticin Kevin Kurz.

– Thorntonin paluu Sharksiin riippuu siitä, uskooko hän joukkueen pystyvän taistelemaan Stanley Cupista. Jos Sharks tekee vain pari pientä liikettä ilman, että lisää ketään merkittävää pelaajaa joukkueeseen, ei ole vaikea kuvitella, että Thornton uskoo mahdollisuuksiinsa jossain toisessa joukkueessa, Kurz kirjoittaa.

– Eikä ole vaikeaa kuvitella, että Stanley Cupista taisteleva joukkue kokeilisi Thorntonia nelossentterin roolissa ja kakkosylivoimassa halvalla sopimuksella varsinkin nyt, kun palkkakatto ei ole nousemassa ensi vuonna.

San Jose kuului runkosarjan heikoimpiin joukkueisiin, joten Thorntonin lähtö ei olisi kovin epätodennäköinen. Vahvempi seura on helppo löytää.