Muistatko tätä? Suomalainen divariseura teki tarjouksen Mikko Rantaselle – ”Tarjolla paikka kakkosvitjasta”

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantasen sopimusneuvottelut venyivät viime syksynä lähes kauden alkuun saakka, ja neuvotteluiden aikana yksi suomalainen divariseura iski lusikkansa tähän soppaan.

Salibandyseura Nousiaisten Ryhti nauratti nimittäin useita ihmisiä sosiaalisessa mediassa tekemällään hyvin yksityiskohtaisella offer sheet -tarjouksellaan.

– Tarjoamme hänelle (Rantaselle) täyttä kahdeksan vuoden sopimusta. Hänelle on paikka ykkösketjustamme. Tai oikeastaan kakkosvitjasta, sillä valmentajamme pelaa ykköskentässä, Ryhdin tarjouksessa kerrottiin.

Rantasen palkka olisi ollut hyvin tyypillinen salibandypiireistä.

– Maksamme hänelle yhden mailan (arvo maksimissaan 60 euroa, yhden baseball-lippiksen, kolmen kerran hierontalahjakortin (joukkuekaveri Olli hoitaa sen), rajattoman määrän sukkia sekä yhden lounaan kaudessa BK:hon, jos meillä on rahaa jäljellä kaikkien laskujen kanssa.

Myöskään Colorado Avalanche ei olisi jäänyt kaupassa läheskään tyhjin käsin. Toiseen suuntaan olisi liikkunut Ryhdin kokenein tai ainakin iäkkäin pelaaja.

– Mr. (GM) Joe Sakic, te saatte vanhimman pelaajamme Tommin. Hän on hyvä tyyppi ja hänellä on söpö isukkimaha. Suhteellisen hidas ja huono mailahallinta. Saatte myös Joelin, joka on paras tyyppi keräämään kiekkoja. Hän on nopea, mutta aivojen toiminta on nollissa. Sen lisäksi saatte kassin säbäpalloja. Voitte myydä ne vaikkapa eBayssä.