Mestiksessä ensi kaudella pelaava Forssan Palloseura on julkaissut pelaajasopimuksia kaudelle 2020-21.

FPS:ään saapuu uusina niminä: Paavo Tyni (Peliitat), Joonas Sillanpää (HIFK U20), Karri Forsblom (TUTO Hockey) sekä Erkki Laiho (TUTO U20). Myös LeKin A-nuorissa pelannut Niklas Vihriälä siirtyy Forssaan try out-sopimuksella.

Yksi FPS:n uusien hankintojen mielenkiintoisimmista nimistä on HIFK:n 197-senttinen pakkijärkäle Sillanpää. 19-vuotias lupaus pelasi viime kaudella HIFK:n A-junioreissa 35 ottelua pistein 1+5=6.

FPS tiedotti samalla jatkaneensa latvialaishyökkääjä Peteris Pujatsin sopimusta.

FPS:n tiedote:

Peteris Pujats, 29, on pelannut FPS:n paidassa Suomi-sarjaa tasan 80 ottelua tehoilla 25+22=47. Isokokoiselle hyökkääjälle alkava kausi Mestiksessä on ensimmäinen.

Puolustaja Paavo Tyni, 23, liittyy Palloseuraan Heinolan Peliitoista. Viime kaudella HPK-kasvatti esiintyi Mestiksessä 44 ottelussa summaten tehot 3+10=13. Aiemmin miehellä on kokemusta Mestiksestä kaudelta 2018-2019, jolloin Tyni esiintyi KeuPa HT:n paidassa.

Isokokoinen puolustaja Joonas Sillanpää, 19, siirtyy FPS:aan HIFK U20:sta. Miehellä on kokemusta myös WHL:stä, jossa mies edusti Kamloops Blazersia 66 ottelun verran. Viime kaudella Nuorten Liigassa Sillanpää kirjautti tehot 1+5=6, 35 ottelussa. Blues-kasvatti on aiemmin Palloseuraa edustaneen Niklas Sillanpään veli.

Uusista pelaajista eniten Mestis-kokemusta on TUTO:sta saapuvalla sentterillä, Karri Forsblomilla, 21. Lempäälän Kisan kasvatti on edustanut TUTO:a kahden edellisen kauden ajan pelaten sekä edustusmiehistössä, että A-nuorissa. Mestiksessä Forsblom on pelannut 32 ottelua tehoilla 3+4 sekä Nuorten Liigassa 72 ottelua hyvillä tehoilla 32+55=87.

Rauman Lukon juniorimyllyn läpi käynyt laitahyökkääjä Erkki Laiho, 22, siirtyy Palloseuraan TUTO:n A-nuorista. Rightin puolelta ampuva Laitilan Jyskeen kasvatti kasasi tehot 10+23=33, 49 ottelussa Nuorten Liigassa.
Joukkueen puolustukseen liittyy myös 21-vuotias, 174-senttinen Ilves-kasvatti Niklas Vihriälä try out-sopimuksella. Kahdella edellisellä kaudella mies on pelannut Nuorten Mestistä LeKi:n paidassa keräten puolustajalle mainiot tehot 15+54=69 97 ottelussa.