Chicago Blackhawksin hyökkääjä Andrew Shaw uran jatkuminen on vaakalaudalla vasta 28 vuoden iässä.

The Athletic -lehden Blackhawksin sisäpiiritoimittajan Mark Lazeruksen mukaan Shawin viime marraskuussa saamalla aivotärähdyksellä voi olla odotettua pahemmat seuraukset.

– Shawin tilanteesta ei ole tullut marraskuun jälkeen virallista tiedotetta. Shaw ei myöskään itse ole vielä tehnyt päätöstä jatkonsa suhteen. Blackhawksin organisaatiossa on noussut kuitenkin jo ajatus siitä, ettei Shaw välttämättä pelaa koskaan enää. Hän voi tällä hetkellä hyvin, ja on hyvillä fiiliksellä, mutta hänellä on jo pitkä historia aivotärähdysten kanssa sekä kaksi lasta kotona. Varmaa on se, että hän ei ainakaan pelaa jatkopeleissä Edmonton Oilersia vastaan, Lazerus avasi.

Shaw kerkesi pelata runkosarjassa ennen loukkaantumistaan vain 26 ottelua. 3,9 miljoonan dollarin palkkaa tienaava kanadalainen on voittanut urallaan kahdesti Stanley Cupin Blackhawksin riveissä.