Ilves kertoo Twitter-tilillään muodostaneensa seuralle uuden vaihtoehtoisen logon.

Logo on alkuvaiheessa käytössä etenkin jääkiekon Mestareiden liiga CHL:ssä.

Logon on suunnitellut Ilveksen visuaalisen brändin kehityksestä vastaava Antti Tuomisto, joka avaa suunnittelun lähtökohtaa joukkueen nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

– Suunnittelun lähtökohtana oli tehdä perinteitä kunnioittava, moderni ja raikas seuratunnus, jonka ilvesläiset voivat tuntea omakseen. Tunnus koostuu ilvesmäisistä elementeistä: mustavihreä pohja sekä poikkiraita Ilveksen pään taustalla ovat viittaus Ilveksen ensimmäisiin peliasuihin ja aiemmin käytössä olleisiin tunnuksiin. Seuran virallisen logon, Ilveksen pään, ympärille on kirjoitettu Ilveksen keltaisella “Ilves Tampere Hockey Club” -teksti. Logon pyöreä muoto kuvastaa jääkiekkoa, Tuomisto kertoo.

Joukkueen fanien palaute uudesta seuratunnuksesta ei kuitenkaan ollut pelkästään positiivista.

– Kunhan pysyykin vain CHL:ssä. Perinteitä ei pidä unohtaa ja tuo logo olisi häpeäksi perinteikkäälle seuralle kotoisassa liigassa, alkaisi muovi haista, eräs toteaa.

– Jos ei leikittäis sillä logolla? En pidä tällaisista täysin turhista ja huonosti toteutetuista muutoksista, komppaa puolestaan toinen.

Uusi logo on nähtävissä alla olevasta twiitistä tai täältä.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Olemme myös muodostaneet Ilvekselle uuden vaihtoehtoisen logon, jota tulemme käyttämään alkuvaiheessa etenkin jääkiekon Mestarien liigan eli CHL:n yhteydessä. Halusimme logosta käyttöömme version, josta selviää paikkakuntamme ja jossa on aukikirjoitettuna sana ”Ilves”.

#Ilves