Vau! Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi pukeutuvat ensi kaudella ikoniseen peliasuun?

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen suomalaispelaajat Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi saattavat pukea tulevalla NHL-kaudella ylleen ikonisen peliasun.

Syksyllä 2020 tulee nimittäin kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Quebec Nordiquesin taival taalaliigassa tuli päätökseen.

Kanadalaisjoukkue siirtyi kauden 1995-96 alussa Yhdysvaltojen puolelle Denveriin ja nimi muuttui Colorado Avalancheksi.

Avalanchen taustalla olevan Kroenke Sports & Entertainmentin johtoportaaseen kuuluva Declan Bolger paljastaa, että juhlavuoden kunniaksi Avalanche saattaa joissakin otteluissa pukeutua Nordiquesin legendaariseen peliasuun.

– Luulen, että on olemassa mahdollisuus. Olemme puhuneet siitä, Bolger kertoo The Athleticille.

Kaudella 2018-19 Carolina Hurricanes pukeutui edeltäjänsä Hartford Whalersin nuttuun kahdessa runkosarjapelissään ja Bolger toteaa kyseisen ratkaisun saaneen myös Avalanchen harkitsemaan paluuta juurilleen.

Denveriläisjoukkueen organisaatiossa on edelleen muutamia työntekijöitä, joilta löytyy siteitä Nordiquesiin, nimekkäimpänä näistä seuralegenda ja GM Joe Sakic.

Sakic oli Nordiquesin ykköskierroksen varaus kesän 1987 NHL-draftissa ja ehti pelata quebeciläisryhmässä seitsemän kauden ajan ennen sen siirtymistä Denveriin. Neljällä sesongeista kanadalaislegenda oli myös joukkueen kapteeni.

Quebec Nordiques vaikutti kiekkomaailmassa 1972-1995. Vuoteen 1979 asti joukkue pelasi taalaliigan kilpailijaksi perustetussa WHA-liigassa ja sarjan lakkauttamisen jälkeen kaudesta 1979-80 lähtien NHL:ssä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.