Liigassa päättyneellä kaudella pahemman kerran kyntäneen TPS:n tuore urheilujohtaja Rauli Urama avasi Hunajacastin vieraana omaa tehtävänkuvaansa turkulaisseurassa.

Jääkiekkoliitosta TPS:n leiriin siirtynyt Urama kertoo, että itse Liiga-joukkueen rakentaminen ei kuulu miehen vastuulle, vaan sitä puolta hoitaa jatkossakin Tomi Kallio tiimeineen. Sen sijaan kokenut kiekkovaikuttaja haluaa selkeyttää seuran toimintatapoja kulisseissa.

Saku (Koivu) on siellä pelaajapolulla – miten tullaan huippupelaajaksi. Erkka (Westerlund) huolehtii hallitusyhteistyöstä ja osaamisen kehittämisestä. Mun homma on huolehtia urheilun laadukkuudesta ja sen mahdollistamisesta, Urama kertoo.

Tulevan kauden joukkueeseen on tulossa vielä joitakin uusia pelaajia. Turkulaisfanien kannalta Uramalla on mehukkaita uutisia:

– Joukkue ei ole vielä valmis. Meillä on neuvottelut käynnissä. Tulossa on pelaajia, jotka omaavat sarjan kärkipelaajien taidot, intohimon, asennoitumisen huippu-urheiluun, pelaajia joilla on korkeita NHL-varauksia ja jopa NHL-sopimuksia, Urama paljastaa.

Voit kuunnella Uraman haastattelun kokonaisuudessaan täältä.