Sensaatiokauden pelanneelle Mikko Lehtoselle upea kunnianosoitus – valittiin KHL-kauden parhaaksi

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokereista Toronto Maple Leafsiin ensi kaudeksi siirtyvä Mikko Lehtonen on valittu odotetusti KHL-kauden parhaaksi puolustajaksi.

60 runkosarjapelissä uskomattomat tehot 17+32=49 takonut 26-vuotias puolustaja voitti itäliigan puolustajien pistepörssin ja iski samalla Jokeri-puolustajien yhden kauden piste-ennätyksen uuteen uskoon.

– Olen kiitollinen tunnustuksesta. Sekä henkilökohtaisesti että joukkueena pystyimme pelaamaan mielestäni hyvää jääkiekkoa kauden aikana. Sain paljon vastuuta ja sitä kautta mahdollisuuden onnistua Jokereissa. Haluan vielä kerran kiittää seuraa ja joukkuekavereita kaikesta tuesta kauden aikana, Lehtonen kiittelee helsinkiläisseuran nettisivuilla.

Palkinnoksi tykkikaudesta Lehtonen allekirjoitti hiljattain legendaarisen Maple Leafsin kanssa vuoden ja 925 000 dollarin arvoisen NHL-sopimuksen.