Pelicans lupaa useita uudistuksia – lahtelainen tiedotuslinja kuitenkin pysyy!

© Kuva: Juha Tamminen

Päättyneellä kaudella Liigassa pahasti romahtanut Pelicans lupaa nettisivullaan julkaistussa tiedotteessa kehittää toimintaansa joukkueen kausikorttilaisten toivomaan suuntaan.

Kausikorttilaisille tehdyssä kyselyssä ilmeni, että seuralta toivotaan viestintänsä tehostamista, sekä kausikorttilaistapahtumien lisäämistä.

Lahtelaisseura reagoi toiveisiin tulevalla kaudella aloitettavalla, kannattajille lähetettävällä viikottaisella uutiskirjeellä. Lisäksi Pelicans lupaa kerran kuussa tuottaa eri kanaviinsa videon, jossa vuorollaan päävalmentaja, urheilutoimenjohtaja sekä toimistusjohtaja vastaavat kannattajien ja kausikorttilaisten kysymyksiin.

Joukkue painottaa kuitenkin tiettyjen periaatteiden pysyvän.

– Lisääntyneestä viestinnästä huolimatta Pelicans tulee pitämään kiinni tietyissä pelaajajulkistuksissa ja mahdollisissa erikoistilanteissa omasta lahtelaisesta tiedotuslinjastaan eli asioista tiedotetaan silloin ja siten, kun parhaaksi katsotaan. Ei ulkopuolisen paineen vuoksi tai miellyttämisen tarpeen takia, tiedotteessa todetaan.

Pelicansin kotihallin Isku Areenan kapasiteetista oli viime vuonna varattu yli 2000 paikkaa seuran kausikorttilaisille. Yhteensä kausikorttipaikkoja hallinnoi 1079 erillistä ihmistä ja joukkueen kyselyyn vastasi vajaa neljännes (266) kortin haltijaa.

Pelicans sijoittui koronaviruspandemian vuoksi kierrosta vajaaksi jääneessä Liigan runkosarjassa sijalle 14. Edellisellä kaudella sijoitus oli runkosarjassa peräti kolmas.