NHL sai huippu-uutisia! Yhdysvalloilta iso päätös koronarajoitteiden suhteen

© Kuva: Getty Images

Kiekkofanien haaveet NHL-kauden jatkumisesta saivat sunnuntaina uutta potkua, kun Yhdyvaltain hallitus kertoi suunnitelmistaan avata rajansa ulkomailta tuleville ammattiurheilijoille.

USA:n päätös tarkoittaisi sitä, että ammatikseen maassa leipänsä tienaavat urheilijat saavat matkustaa maahan ilman normaaleja koronarajoitteita.

– Ammattiurheilu tarjoaa paitsi taloudellisia etuja, niin se on myös tärkeää yhteisöjen sekä kansallisen ylpeyden kannalta, kommentoi maan turvallisuusministerin väliaikaisena sihteerinä toimiva Chad Wolf DHS:n tiedotteessa.

USA:n päätös auttaisi huomattavasti NHL:n sekä koripalloliiga NBA:n suunnitelmaa jatkaa kausiaan kesäkuukausien aikana. Varsinkin NHL:n puolella suuri osa joukkueiden pelaajista on jo ehtinyt matkustaa kotimaihinsa odottamaan uutisia kauden jatkumisesta.