Muistatko, kun päivänsankari ”Mörkö” Anttila tylytti KHL-porukkaa urakalla? Katso!

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Kuten Suomen kansa tietää, on Marko ”Mörkö” Anttila ihastuttanut lähivuosina monella eri tavalla. Vuosi sitten MM-kisojen pudotuspeleissä maaleja hämmentävään tahtiin latonut pelaaja kruunasi turnauksen nostamalla maailmanmestaruuspokaalia Suomen juhliessa.

Vaikka tänään keskiviikkona 35 vuotta täyttävä maailmanmestari ei ole parhaiten tuttu maaleistaan, on hän pystynyt kohauttamaan niillä muuallakin kuin arvokisoissa.

Viime kaudella Anttila teki Spartak Moskovaa vastaan KHL:ssä tempun, johon ei todellakaan moni kykene. Pelaaja iski läpiajonsa päätteeksi peräti kahden miehen alivoimalla Jokereille maalin tähän tapaan. Osuma näki päivänvalonsa 29. lokakuuta pelissä, jonka Jokerit kuitenkin hävisi 2-4.

Syntymäpäiväsankari Anttila on edustanut Jokereita kaudesta 2016-17 lähtien.