Maajoukkuepelaajalta upea ele – lahjoittaa 30 000 euroa lasten ja nuorten urheilun tukemiseen

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kun Naisleijonien maalivahti Noora Räty voitti äskettäin Farmi Suomi -ohjelman finaalissa tubettaja Jaakko Parkkalin, nettosi hän kivat 30 000 euroa palkintorahaa. Vahti kertoo Instagram-tilillään, että voitto menee hyvään tarkoitukseen.

– Jo ohjelmaa kuvatessa päätin, että jos käy niin iso tuuri, että voitan, niin käytän voittopotin lasten ja nuorten urheilun tukemiseen. Se varmasti tulee tarpeeseen näin koronan keskellä. Omaa mieltä lämmitti koko kevään tieto siitä, että kohta pääsen käyttämään voitot hyvään.

Räty kertoo olevansa kiitollinen menneestä kokemuksesta.

– Isoin kiitos siitä kuuluu muille farmilaisille, pehtoorille ja tuotannolle. Te teitte tästä matkasta ikimuistoisen. Voittaminen on aina kivaa ja Farmi Suomi -titteli oli kirsikka kakun päälle, mutta ihmiset, joiden kanssa sain jakaa tunteita ja tarinoita laidasta laitaan 30 päivän ajan, tekivät tästä matkasta sen arvoisen!

– Kiitos myös kaikille katsojille, jotka olette fanittaneet ja olleet tukena tämän kevään aikana! Nyt on aika kääntää taas seuraava sivu elämässä ja jättää farmitunnelmat taakse.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!