Takavuosien NHL-supertähti vahvistaa: ura jatkumassa

© Kuva: Getty Images
Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Toronto Maple Leafsiä edustava konkarihyökkääjä Jason Spezza paljasti NHL.comin haastattelussa jatkavansa uraansa myös ensi kaudella.

NHL-urallaan kunnioitettavat 1123 runkosarjapeliä sekä 80 pudotuspelikamppailua urakoinut 36-vuotias kesän 2001 kakkosvaraus siirtyi täksi kaudeksi Dallas Starsista Torontoon suostuen samalla minimipalkkaiseen, 700 000 dollarin vuositulot takaavaan sopimukseen.

– Minulla on tunne, että tankissani on yhä bensaa jäljellä. Jatkaisin uraani mieluiten Torontossa. Toivottavasti se on mahdollista, Spezza kommentoi uransa jatkosuunnitelmia.

Kokenut keskushyökkääjä hankittiin viime kesänä Torontoon lähtökohtaisesti nelossentteriksi, mihin nähden miehen 58 peliin takomat tehot 9+16=25 ovat komea suoritus, varsinkin tämän palkkatasoon suhteutettuna. Spezza on ylittänyt aiemmin urallaan neljästi 80 tehopisteen rajan. Kahdesti ex-supertähti on pommittanut rikki 90 tehopinnan rajan.

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!