Rasmus Ristolainen laukoo kovaa tekstiä kasvattajaseuransa TPS:n kaudesta: ”J*malauta tekis mieli antaa tulla tykin suusta…”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin pitkäaikainen luottopuolustaja Rasmus Ristolainen lataa uusimmassa NHL Without a Map -jaksossa suorat sanat kasvattajaseuransa TPS:n tämän kauden esityksistä.

Turkulaisseura nousi kauden mittaan toistuvasti otsikoihin milloin mistäkin syystä – eivätkä otsikot suinkaan olleet positiivissävytteisiä. Yleensä otsikoihin päätyi nimenomaan seuran toiminta kaukalon ulkopuolella.

– Jumalauta tekis mieli antaa tulla tykin suusta. On se surullista katsottavaa, jopa hävettää. Itse asiassa jo silloin kun itse olin siellä, homma ei toiminut ja oli vaikeaa. Sama jatkuu edelleen ja nämä mitä nyt on ollut, julkisuushommat ja sosiaaliset mediat… ei ole Tepsi siellä, missä kuuluisi olla. Tosi surullista seurattavaa, keväällä 2013 toistaiseksi viimeiset pelinsä TPS-paidassa pelannut Ristolainen lataa.

Buffalo-puolustaja vastaili jaksossa myös muihin yleisökysymyksiin. NHL:n surkeimman vierashallin sijaintia ei sitäkään tarvinnut kauaa miettiä.

– Ottawa, vastaus tulee kuin tykin suusta.

Voit katsoa Ristolaisen tähdittämän NHLWAM-jakson kokonaisuudessaan täältä.