NHL-pudotuspelit voi unohtaa? Calgaryn pormestarilta kohtalokas linjaus

© Kuva: Getty Images

NHL-kausi keskeytyi keväällä koronaviruksen vuoksi, mutta toistaiseksi kautta ei ole kokonaan peruttu. Toiveet runkosarjan jatkamisesta ovat hiljalleen kuolleet, mutta pudotuspelien osaltakin sarja on kokenut kovan kolauksen.

Calgary Flames oli tauon alkaessa Tyynenmeren divisioonan kolmosena. Pudotuspelipaikka ei ollut vielä varma mutta varsin todennäköinen. Nyt Calgaryn pormestari Naheed Nenshi on ilmoittanut, että kaupungissa ei pudotuspelejä pelata, pääsee Flames niihin tai ei.

– Vaikka CFL tai NHL jatkavat kautaan seuraavien kuukausien aikana, Nenshi sanoo. Stampeders ja Flamesin pelien ei anneta tapahtua Calgaryssa, raportoi Calgary Heraldin toimittaja Madeline Smith.

Pormestari on perumassa kaikkia Calgaryssa järjestettäviä joukkotapahtumia kesäkuun loppuun saakka. Calgary voisi siis osallistua pudotuspeleihin vain heinäkuussa, tai sitten joukkueen kotiottelut pelattaisiin toisessa kaupungissa.