NHL-megatähti uhkaili välivuodella – selitteli nyt sanomisiaan: ”Tietysti…”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin megatähti Artemi Panarin nousi otsikoihin pääsiäisen pyhinä ex-jalkapallotähti Aleksandr Kerzhakovin haastattelussa laukomillaan kommenteilla.

11,6 miljoonan dollarin keskipalkkaa nykyisestä sopimuksestaan kuittaava venäläinen uhkasi pitävänsä jopa välivuoden NHL-kiekosta siinä tapauksessa, että liiga yrittäisi leikata pelaajien palkkoja koronapandemian aiheuttamien tulonmenetysten vuoksi.

Nyt hyökkääjä kommentoi kansainvälisiin medioihin käännetyn haastattelun sisältöä New York Postille. NHL:n toiseksi parhaiten palkattu supertähti kertoo Instagram-haastattelun olleen puhdasta leikinlaskua.

– Tietysti heitin vain vitsiä. Nauroin päälle, Panarin puolustautuu nyt.

Panarinin sopimus on muutenkin varsin etupainotteinen. Venäläistähti kuittasi tästä kaudesta 14 miljoonaa dollaria. Ensi kaudesta tilipussi lihoo 13 miljoonalla dollarilla, joskin tuosta summasta valtaosa hupenee veroihin ja erilaisiin maksuihin, kuten mies Kerzhakovin haastattelussa kertoikin.